Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Αποστολές

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω Courier Center. Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 2-3 εργάσιμες ημέρες. *Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις λόγω COVID. ** Είναι πιθανό να υπάρξουν αποκλίσεις στις ημέρες παράδοσης των δεμάτων σε περιόδους αιχμής όπως Black Friday / Χριστούγεννα. Σε περιόδους και ημέρες αιχμής μπορεί να μην γίνει αυθημερόν η αποστολή αυτών των παραγγελιών.

Μεταφορικά

Όλες οι αποστολές παραγγελιών που εξoφλούνται με άμμεση κατάθεση, με πληρωμη με πιστωτική, με PayPal  γίνονται με Courier και υπάρχει χρηματική επιβάρυνση 3 Ευρώ. Για πληρωμές με αντικαταβολή υπάρχει χρέωση 2 Ευρώ. Για πόλεις εντός Ελλάδας.

Επιστροφές

Θέλουμε να είστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με την αγορά σας από το κατάστημά μας.

Θα δεχτούμε με χαρά την επιστροφή των προϊόντων που αγοράσατε απευθείας από εμάς στο www.kalliepousa.gr.

Θα χρειαστούμε:

Να μας αποστείλετε email εντός 30 ημερών από την ημέρα παράδοσης στο info@kalliepousa.gr με το όνομά σας, τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο της επιστροφής.
Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να γίνει η επιστροφή στην κατάσταση που το είχατε παραλάβει.
Εάν η επιστροφή γίνεται λόγω κάποιου δικού μας λάθους ενημερώστε μας ώστε να το διορθώσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα.
Εάν η επιστροφή γίνεται για οποιονδήποτε άλλο λόγο τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς. Επίσης σας προτείνουμε να δρομολογήσετε την επιστροφή μέσω Courier Center με το απαραίτητο tracking number καθώς δεν μπορούμε να φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια του δέματος κατά την επιστροφή του πίσω σε εμάς.

Εξαιρέσεις/Μη επιστρεφόμενα είδη

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές σε προϊόντα με έκπτωση είτε δωροκάρτες.

Αλλαγές προϊόντων

Ο πιο γρήγορος και απλός τρόπος αλλαγής είναι με την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς. Μόλις γίνει αποδεκτή η επιστροφή μπορείτε να κάνετε νέα αγορά με τα προϊόντα που επιθυμείτε.

Επιστροφή χρημάτων

Θα ειδοποιηθείτε άμεσα μόλις λάβουμε την επιστροφή σας ώστε να σας ενημερώσουμε αν εγκρίνεται η επιστροφή των χρημάτων. Αν εγκριθεί θα λάβετε αυτόματα τα χρήματα με τον τρόπο που έγινε και η πληρωμή. Κάποιες φορές μπορεί να υπάρξουν τραπεζικές καθυστερήσεις. 

Περιορισμός ευθύνης

To kalliepousa.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει μέσω φωτογραφιών και σχολίων. Ωστόσο ο παρών ιστότοπος είναι πιθανόν να περιέχει σφάλματα και δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα ιστότοπο.